HOME|CONTACT

Ouderbegeleiding

Ouders / Verzorgers

Ouders zijn voor kinderen de belangrijkste mensen op aarde. Ook andersom ken je als ouders je kind het allerbeste. Het is daarom belangrijk dat ouders / verzorgers betrokken zijn bij de therapie. En wanneer kinderen in een instelling wonen is het belangrijk dat hun begeleiders betrokken zijn. Wanneer we samenwerken heeft de behandeling het snelste effect. Systemisch werken is belangrijk voor het slagen van de behandeling

Ouderbegeleiding

Voor het slagen van een behandeling wordt van ouders betrokkenheid verwacht. Tussentijds wordt u uitgenodigd voor ouderconsulten, ouder & kind therapie of gezinsbehandelingen. 

Advies voor school of instelling

Soms loop je als leerkracht of groepsleider in de omgang met cliënten tegen vragen aan. Doen we het wel goed? Twijfels over sociaal emotionele ontwikkeling? Hoe kunnen we hem of haar het beste stimuleren? Of er is iets gebeurd in de omgeving van jouw cliënt waardoor je ziet dat het niet goed gaat. Neem gerust contact op. Mogelijk kan ik iets voor jullie betekenen. Samen zie je altijd meer en kom je altijd verder.