HOME|CONTACT

Uw privacy en uw persoonsgegevens

Wij informeren u graag over de verwerking van uw persoons gegevens.

Uw persoonsgegevens en eventueel medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het verwerken van uw gegevens doen wij volgens de richtlijnen van de AVG wetgeving.

Voor de start van de behandeling ondertekent u een overeenkomt waarop u schriftelijk aangeeft met wie Spelend Groeien informatie mag uitwisselen betrefende de cliënt.

Zo gaan wij met uw persoonsgegevens om:

  • Uw persoonsgegevens slaan wij op en gebruiken we zodat wij goede zorg aan u kunnen verlenen.
  • Uw gegevens geven wij alleen door aan derden als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen we die vooraf aan u.
  • Persoonlijke informatie wordt alleen mondeling of via beveiligde e-mail gecorrespondeerd.
  • Verslaglegging wordt alleen via beveiligde e-mail verzonden of door u zelf opgehaald.
  • U heeft recht op dossier-inzage om uw persoonsgegevens te bekijken. Stuurt u ons dan een schriftelijk verzoek. U heeft geen recht op inzage werk-aantekeningen.
  • Als u vindt dat de gegevens die wij van u hebben opgeslagen niet correct zijn, mag u ons schriftelijk vragen om uw gegevens aan te passen.
  • U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen. Als wij dit doen kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan u verlenen.
  • Wij bewaren dossiers 15 jaar. Deze worden bewaard in een afgesloten archief.
  • U kunt uw toestemming tot onze verwerking van uw persoonsgegevens intrekken. Wij kunnen dan (mogelijk) geen verantwoorde zorg garanderen.
  • U kunt bij ons bezwaar maken als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken.
  • U krijgt bericht van ons als er iets mis is gegaan met uw persoonsgegevens.
  • Uw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig is voor het leveren van goede zorg. Wij houden ons aan de bewaartermijnen van de WGBO.
  • Het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen.