Coaching

Het bieden van een coaching consult binnen spelend groeien is in eerste instantie ontstaan op verzoek van ouders en verzorgers.  Waar ooit hun kroost werd aangemeld om mee te kijken, namen we ouders uiteraard mee in dit traject. Met ouders gebruiken wij ook de beeld communicatie technieken, onze kennis in de  psychotherapie en NLP. Vanzelfsprekend vanuit een client centred basishouding.

Ouders geven ons terug dat ze deze consulten als erg zeer prettig werden ervaren en veel mooie of noodzakelijke beweging hadden gebracht. Sommige van hen nog nooit eerder therapie of coaching mogen ontvangen en sommige al vele behandelingen gehad waarvan ze teruggaven dat deze vorm hen veel meer heeft geholpen als het vele praten met eerdere hulpverleners of therapeuten. Daarmee kwam ook de vraag of je als volwassenen gewoon terecht kan bij Spelend Groeien wanneer jij voelt dat jij dat even nodig hebt.

Uiteraard kan dat! Sterker nog binnen Spelend Groeien blijven we graag laagdrempelig en denken we dat dit bijdraagt aan preventief werken. We vinden het krachtig als mensen open staan om iets aan te kijken, wij doen de interventies zodat jij inzicht krijgt in welke bewegingen jij wenst te maken. Pas wanneer jij de regie pakt over je gevoel, is er ruimte voor oplossingen en vanuit daar voel jij weer jou eigenaarschap over de situatie om verder te kunnen. Als coach faciliteren wij in materiaal en opstellen, en stellen vragen om bij jou iets in gang te zetten. Het gaat hierbij nooit om adviezen. Jij bent namelijk de enige die weet wat en hoe iets voor jou werkt! Ons doel is dat jij die kracht weer voelt.

Afspraak maken?

Praktijk adres:
Dr. Hub van Doorneweg 81
5026 RB Tilburg

Contactgegevens:
info@spelendgroeien.nl
06 36329044

Openingstijden:

Maandag9:00 – 17:00
Dinsdag9:00 – 17:00
Woensdag9:00 – 17:00
Donderdag9:00 – 17:00
Vrijdag9:00 – 17:00