Energetische integrale therapie

Wist je dat slechts 5% van je gevoel en gedrag wordt bepaald vanuit je bewuste?  95% van wat je voelt en doet, gebeurt dus vanuit je onbewuste. Je onderbewuste slaat alles op van wat jij meemaakt in je leven. Sommige gebeurtenissen verwerken we niet altijd even goed en slaan we dus op.

Mogelijk doordat de gebeurtenis plaats vond voor je eerste zevende levensjaar. Voor je zeven jaar is je brein nog niet volledig in staat alle gevoelens welke we wel allemaal al ervaren, te begrijpen laat staan te verwerken. Of doordat de situatie zo intens was dat er nog geen ruimte was om ze te kunnen verwerken. Jouw eigen zelfhelend vermogen kiest er dan voor om op dat moment om een beschermingsmechanisme in te zetten. Lichamelijke of emotionele klachten welke jou of je kind uit balans brengen in het hier en nu hebben hun oorsprong in eerdere onverwerkte emoties.

Soms hebben beschermingsmechanisme als saboteurs of aangenomen belemmerende overtuigingen zo hun in inprent gevonden in je energie systeem dan deze eerst gezien moeten worden om te komen bij de oorsprong van waar de klacht ooit ontstaan is. Dit is allemaal opgeslagen in jou energetisch geheugen en maakt dat we het kunnen opsporen door communicatie met jou onderbewuste. Het geeft maar aan dat alle wijsheid in jou zelf zit. Met de biotensor sporen we de blokkade in het lichaam op. Deze onbewuste informatie brengen we naar bewustzijn. We brengen de resonantie van de disbalans in weer in balans. En tijdens de integratie te brengen we de linker en rechter hersenhelft in verbinding.

Werkend vanuit een holistische visie is Alles is met elkaar verbonden! Dat wil zeggen dat lichaam, geest en ziel een dynamisch geheel zijn. Je kan met elke klacht terecht en op elke leeftijd. Bij hele jonge kinderen kan de klacht ook opgespoord worden via de  biologische ouders.

Mentale klachten: stress, piekeren, burn-out, somber, verwart, angstig, gespannen, dwang gedachten

Emotionele klachten: verdriet, angst, onzekerheid, boosheid, zwaarmoedig, hoog gevoelig, controle behoeftig,

Fysieke klachten: pijn, slapeloosheid, ziekte, allergieën, astma, hernia, blaas & darm problemen, zindelijkheid, moeite met zwanger worden

Vaak is de “klacht” op te lossen met deze energetische NEI therapie. Soms ook een testuitslag waarin het onderbewuste aangeeft dat er andere vorm van hulp nodig is. Denk aan een familieopstelling, naar een arts of andere therapeut.

Binnen Spelend Groeien kun je bij Marieke terecht voor deze effectieve en korte energetische therapie vorm.

Meer over NEI:

Afspraak maken?

Praktijk adres:
Dr. Hub van Doorneweg 81
5026 RB Tilburg

Contactgegevens:
info@spelendgroeien.nl
06 36329044

Openingstijden:

Maandag9:00 – 17:00
Dinsdag9:00 – 17:00
Woensdag9:00 – 17:00
Donderdag9:00 – 17:00
Vrijdag9:00 – 17:00