Spelend groeien als therapeut

‘Zoek je ontwikkeling in wie jij bent als therapeut?’

Je hebt allerhande kennis verzameld, misschien al wel de nodige ervaring opgedaan in het werken met kinderen en hun systeem. Toch voel je dat je soms nog zoekende bent in hoe je dicht bij jezelf kunt blijven. Logisch, want als therapeut ben jij het instrument!

Wij zijn er voor zowel de startende als de meer ervaren therapeut. Of je nu net je papiertje hebt of al een schat aan ervaring; wie je ook bent, ervaren of niet, je bent bij ons aan het juiste adres.

In één dag nemen wij je mee waarbij we gaan doen en ervaren. Met de kracht van symboliek. Even geen investering in een nieuwe methodiek of kennis, maar in jezelf. Groeien met alle kennis die je al hebt. Vertrouwen op alles dat al aanwezig is.

We bieden een workshop waarin je gaat ervaren dichter bij jezelf te blijven. Je krijgt meer inzicht in jezelf en gaat ervaren door te doen, voelen wat de kracht van spel en symboliek is en je laten verzorgen door trainers Marieke en Judith. Dit alles in een veilige setting met aandacht voor sfeer maar natuurlijk ook een lekkere lunch en voldoende zakdoekjes en chocolade.

Gun jij je de ruimte om dicht bij jezelf te blijven? Meld je dan nu aan en ervaar het zelf!

Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier, of stuur een e-mail naar judith@spelendgroeien.nl om te zorgen dat er een plekje is voor jou.

Aanmelden voor workshop

Inschrijvingen voor deze workshop zijn gesloten.

Workshop informatie

Datum & tijd: Zaterdag 4 november 2023 09:30 - 15:30 Kosten deelname: €200,00 (inclusief lunch en leerpunten) Locatie: Praktijk Spelend Groeien Dr Hub van Doorneweg 81 5026 RB Tilburg

Afspraak maken?

Praktijk adres:
Dr. Hub van Doorneweg 81
5026 RB Tilburg

Contactgegevens:
info@spelendgroeien.nl
06 36329044

Openingstijden:

Maandag9:00 – 17:00
Dinsdag9:00 – 17:00
Woensdag9:00 – 17:00
Donderdag9:00 – 17:00
Vrijdag9:00 – 17:00